Mange virksomheder og private hjem har i dag et verdenskort i træ hængende på væggen. Men hvorfor er trækortet blevet så populært? Og hvilke fordele og ulemper er der ved verdenskort i træ?I denne blog gennemgår vi alle de vigtige ting, du skal vide om verdenskort i træ – så du kan træffe det rigtige valg, når du skal købe et nyt kort til hjemmet eller virksomheden.

 

Hvorfor er verdenskort i træ blevet så populært?

Der er mange grunde til, at trækortet er blevet så populært. For det første er trækortet meget holdbart og kan holde i mange år – hvilket gør det til en god investering. For det andet er et verdenskort i træ meget nemt at rengøre og vedligeholde. Trækortet kan også tåle fugt uden at blive skadet – hvilket gør det ideelt til badeværelset eller køkkenet. Trækortet er altså et praktisk valg, der samtidig er flot at se på.Derudover er der flere og flere, der ønsker at købe miljøvenlige produkter. Trækortet kan laves af genbrugstræ, hvilket gør det til et miljøvenligt valg. Trækortet kan også let genbruges eller bruges som brænde, hvis du ikke længere ønsker at have det hængende på væggen.Så der er mange gode grunde til at købe et trækort. Desuden er trækortet en god gaveidé til alle – uanset om du leder efter en gaveide til den rejsende, som har alt, eller en gaveide til en, der skal flytte i ny bolig.

 

verdenskort i træ

 

Hvorfor er et trækort et miljøbevidst valg?

Det almindelige verdenskort er lavet af papir, der er blevet trykt på med højtryksfarver. Det betyder, at det er lavet af råvarer, der har været skadelige for miljøet, og at der er blevet brugt meget energi på at producere kortet.Verdenskortet i træ er lavet af genbrugstræ, hvilket betyder, at der ikke er brugt nye råvarer til at producere kortet. Det betyder også, at der er blevet brugt mindre energi og vand på at producere kortet, end der er blevet brugt på at producere et almindeligt papirkort.Trækortet er altså et mere miljøvenligt valg end det almindelige verdenskort i farvet papir.

 

Hvorfor er verdenskortet i træ det modebevidste valg?

Et trækort udtrykker en større elegance og unikhed end det almindelige verdenskort som alle har hængende på deres væg. Vælger du et verdenskort i træ vil du derfor kunne sætte et personligt præg på dit hjem.Et trækort kan også være en god måde at skabe samtaleemner på. Når dine gæster kommer på besøg, vil de se dit unikke verdenskort, og de vil sandsynligvis begynde at spørge om dit kort. Du kan derfor bruge trækortet til at skabe samtale med dine gæster.

 

Hvordan bliver et verdenskort i træ produceret?

Et verdenskort i træ kan få i den helt billige udgave, hvor kortet er produceret på en fabrik. Det er derfor muligt at købe selvom man har et lille budget. Men det kan også købes i den dyrere prisklasse, hvor kortet er håndlavet. Den billigere udgave er typisk lavet på en fabrik i udlandet, mens den dyrere udgave er produceret i Danmark.Hvis du vil sikre dig et højere kvalitetsniveau, kan du vælge at købe et trækort, der er håndlavet. Disse kort er typisk lavet i Danmark, så du kan være sikker på, at de er lavet med omtanke og kvalitet. Når du bestiller et håndlavet kan du tit også få det specialdesignet, således kan du få lavet særlige markeringer fx på din fødeby eller det land, du kommer fra.Det kan også være en god ide at købe et trækort, der er fremstillet i Danmark, hvis du ønsker at støtte danske virksomheder. Hvis du derimod ønsker et billigere kort, kan du købe et trækort, der er fremstillet i udlandet. De kan tit findes online.

 

verdenskort i træ

 

Konklusion

Kortet er et populært dekorationselement i mange hjem og virksomheder. Det er nemlig holdbart og nemt at vedligeholde, og det kan også være et miljøvenligt valg. Trækortet har mange fordele, men det kan være svært at finde ulemper ved produktet.Der er mange gode grunde til at købe et trækort. Hvis du ønsker at fremstille et trækort, er det desuden ganske let. Du kan lave et trækort ved at klippe former ud af et stykke træ, eller du kan printe et billede på en almindelig printer og lime det på et stykke træ.Det er altså et ganske simpelt projekt, som du kan gøre i weekenden.